Skip to content

Stofwissysteem SWIFFER vloer + duster Starterkit

Productnummer: 1429891
Minimum afname: 1
Prijs per: Doos/1 Set
€ 13,74 € 16,63 incl. BTW € 21,18

Op voorraad: 10

Swiffer

Omschrijving

  • Swiffer Vloerreiniger en Duster-pakket. De starterkit bestaat uit een handduster + 1 dusterdoekje en stofwissysteem + 8 vloerdoekjes.
  • Swiffer Vloerreiniger vangt vuil, stof en haar op elke vloer en elk oppervlak in je huis op en houdt het vast, veel beter dan een gewone bezem. De dikke, droge stofdoekjes volgen het oppervlak van je vloeren en voegen om vuil, stof en haar beter op te vangen en vast te houden dan een bezem. Dankzij de dikte en het specifieke patroon van de stofdoekjes en hun antistatische werking vangen ze 3 x meer stof en haar op in vergelijking met een traditionele bezem.
  • De Swiffer Dusters vangen stof, haar en allergenen van huisstofmijten, katten en honden en houden het vast dankzij de duizenden licht gecoate pluizige vezels. De Swiffer schoonmaakdoekjes beschikken over unieke vezels die van vorm veranderen. Hierdoor kun je bij de moeilijkst bereikbare plekjes komen om van bijna elk oppervlak stof en haar te verwijderen zonder het in huis te verspreiden. Ze zijn vooral handig om het haar van je huisdieren, dat constant uitvalt, te verwijderen of als je last hebt van een stofallergie.
  • De Swiffer-vloer kan worden gebruikt op elk hard oppervlak, zoals: al dan niet geboend linoleum, vinyl, keramische tegels en behandelde houten vloeren.
  • Steellengte bedraagt 125cm.

Specificaties

Voorraad: 10
Lengte: 344 cm
Breedte: 194 cm
Hoogte: 76 cm
Gewicht: 554 gr
Volume: 5071
Code OEM: 46980105
Code EAN: 4084500980105
Merk: Swiffer