Skip to content
Geschiedenis D.Sonneveld

De geschiedenis van D.Sonneveld BV gaat al heel wat jaartjes terug. In 1959 opende Daan Sonneveld in Waddinxveen een sigarenwinkel. Wat eerst startte als een kleine winkel breidde zich steeds verder uit naar achteren. Het achterliggende magazijn en de schuur maakte plaats voor verkoopruimte. Omdat er meer ruimte kwam, kwam er ook plaats voor andere productgroepen zoals kantoorartikelen, tijdschriften, wenskaarten....

Maar niet alleen de winkel breidde uit; ook werden er meerdere filialen geopend (en soms ook weer gesloten). Momenteel zijn er 3 Sonneveld-winkels. De oudste in Waddinxveen en 2 in Zoetermeer: in de wijken Meerzicht en Oosterheem.

Wat het assortiment betreft kijken we per winkel wat de mogelijkheden zijn. In ieder geval worden in elke winkel rookwaren, kantoorartikelen, wenskaarten, tijdschriften en gifts verkocht. De gifts variëren van tassen tot kadootjes voor vader-, moeder-, juffen-, valentijnsdag, wasgeluk en my style produkten. Te veel om op te noemen. Kijk onder het kopje winkels voor meer informatie over het assortiment, de openingstijden e.d.